23.2.23

Tuhkakeskiviikko

Tuhkakeskiviikkona kirkon penkissä kuuntelen omaa matalaa keskiaikaisen virren säveltä tapailevaa ääntäni. Osaan tämän pitkän virren, sävelkulut toistuvat, urkujen nuhainen ääni resonoi kertaustyylisen eli aika tyylittömän kirkon rakenteissa. Sanon itseäni tasapainoiseksi, mutta se sisältää kyllä aika tavalla vaihtelua – vaikka sitä ei ulospäin huomaa. Miten rikki oikeasti olen? Miten kovanaama olen, sellainen, joka menee vain helpottuneena eteenpäin sen jälkeen kun on kahtena peräkkäisenä päivänä saanut lukea sessiokuvauksia, joissa minut on sijoitettu aktiviteetteihin joista olen kirjoittajalle juuri sanonut että näitä minä en halua, minulla on rajat, vaikka taas toiset jutut joita haluan eivät ole ihan vanillaa. Se tunne kun fiilis kivasti alkaneen viestittelyn edetessä katoaa kuin tuhka tuuleen. Olenko mä ihan seko, kun menen kertomaan että haluan näitä tällaisia juttuja, ja sitten en haluakaan näitä mitä nämä täällä ovat vaatimassa. No en ole. Ja tänne saan kirjoittaa miltä musta tuntuu, ei tarvitse soimata itseään itsesäälistä.

Lopulla matkaa ikäväni ymmärrän, saan laulaa ja kun ääneni vaimenee kyynelten valuessa, muut jatkavat, ylinnä kanttorin kantava ääni. Huoli on luikerrellut tajuntaan, se odottaa valveilla kun havahdun, se tulee mukaan kun lähden kotiovesta ulos. Saan sen näköpiiriin, sitä ei tarvitsisi välttämättä olla. Menkää rauhassa.

Olen onnekas, kun voin saada lisävirtaa liikkumalla. Polkaistessani pakkashyhmäisen 1-vaihteiseni vauhtiin ajattelen että en millään jaksa kihnuttaa kotiin asti. Ylämäet ovat raskaita, talutan ja kuuntelen lumen narskumista jalkojen alla, kotiin tullessa on jo euforinen olo.

***

Seuranhaku on ollut jonkin aikaa hiukan eri muodoissa eri foorumeilla, tässä yksi versio profiilista ja seuranhakutekstistä:

Ikuisesti vapauteen tuomittu kiihkeä erakkonunna, joka sammuttaa palavaa kaipaustaan useammin suolammessa kuin syleilyssä. Soolopoly asetuksiltani, paino kai juuri nyt sanalla soolo. Kokonaisvaltaisesta alistumisesta haaveillessani bailailen, miittailen, sidon, kuljeskelen, keskustelen, pohdiskelen, kirjoittelen ja järjestän femsub jkl -miittejä. Lähestyn kunnioituksella kaikkia olioita, niin kasvi- eläin- kuin kivikuntaankin kuuluvia. Kietoudun yhteen betonibrutalismin ja taajamaluonnon kanssa. Ikää 51 v, judotunteja takana 8, shibariharrastusta vajaa 2 vuotta, skenessä vajaa 3 vuotta, aloittelijan mieli...

::: Hoo!!! Seuranhaku!!! :::

Kohta on kevät ja aurinko paistaa kohtisuoraan koivun kylkeen. On aika siirtyä eteenpäin.

Kun syvän Ds-suhteen etsinnässä on tullut pari kertaa mentyä vauhdilla väärinpäin puuhun ja kunnolla pieleen, ajattelin jättää sen teeman lepäämään toistaiseksi.

Minulla on tässä vajaan vuoden verran ollut olo, että työuupumuksen jäljiltä on tullut levättyä tarpeeksi ja nyt kaipaan kaikkea kivaa tekemistä, kontaktia, vörmäystä ja törmäystä.

Kaipaan kehollisia kokemuksia. 51-vuotaana aloitettu juhdoharrastus on laittanut pohtimaan, että suhde kehooni on muuttunut viime vuosina aika ratkaisevastikin mukavampaan suuntaan. On tullut rohkeutta, uskallusta ja luottamusta. Uskallan mennä päin toista ja ottaa vastaan mitä sieltä tulee. En tiedä onko tämä perinteellistä viidenkympin villitystä, vai onko kinkykokemukset auttaneet tähän suuntaan vai molempia. Suunta on kuitenkin hyvä ja haluan edetä lisää.

Etsin sessioseuraa dominoivasta sadistimiehestä/miehistä, mieluiten pitkäaikaista kaveria – tai kavereita – jonka/joiden kanssa oppisi vähän tuntemaan toista. Kommunikointikyky olisi kaver(e)issa olennaista. Mielellään kommunikoitaisiin silloinkin, kun viesti ei ole kaikista kivoin. Esimerkiksi jos et halua enää sessioida, niin kuulen sen mieluiten ihan suoraan ja luontevasti eikä perustelujakaan tarvitse esittää. Olen vähän liian vanha jo kovin pitkiä aikoja odottelemaan, että josko sitä viestiä tulisi. Aloitekyky, toimeliaisuus, määrätietoisuus, ystävällisyys ja hyvät tavat ovat toivottavia ominaisuuksia leikkikaverissa.

Asioita mitä ankarasti halajan:

Totteleminen

Kipu (piiskaaminen ynnä muu murjominen, tukistaminen, pureminen köysikipu)

Primal-tyyppinen telmiminen

Toiminnan kohteena oleminen

Käytettynä oleminen

Liikkumisen rajoittaminen

Penetraatio, kivun vastaanottaminen samaan aikaan

Kontrastit! Hellyyttä ja läheisyyttä kans, ennen sessiota, sen aikana ja sen jälkeen

Pienetkin eleet

Enemmän intensiteettiä, vähemmän välineitä


Bucket listillä on edelleen sessioiminen useamman domin kanssa. Siis samaan aikaan :D


– Jos sie tykkäät itkevist naisist, nii täs siul o sellane –


En etsi tällä hetkellä sanallista alistamista, nimittelyä tai degrading-meininkiä. Mikään nimitys ei välttämättä toimi, niihin tarvitsee oikeat tähtien asennot tai pidemmän suhteen.

Jos seuraavat asiat on sulle välttämättömän tärkeitä, niin svaippaa ohi:

Anaalipenetraatio (ilman rauhallista pitkäkestoista treenaamista sillä mentaliteetilla että se ei välttämättä tule koskaan onnistumaan)

Kuristaminen ja hengityksen rajoittaminen

Suuhun laukeaminen ensimmäisellä tapaamiskerralla

En lähde ”koulutettavaksi” kenellekään random-jampalle, vaan kehittelemään sessiosuhdetta sellaisen ihmisen kanssa, jonka kanssa kommunikaatio oikeasti toimii. Minua ei kannata lähestyä nartuttelemalla tai kertomalla, miten muut subit eivät olekaan oikeita subeja kun eivät halua sitä tai tätä. Muiden ihmisten mollaaminen ylipäätään on turn-off, samoin kuin ihmisten luokitteleminen kreikkalaisilla kirjaimilla. Minuun ei oikein pure ”en ole sadisti, tykkään vain naisen nautinnosta” tyylinen lähestymistapa. Se on minulle iso juttu kun toinen oikeasti tykkää satuttamisesta. Se on niin kuin se juttu siinä.

Olen kiltti subi ja kiltti ihminen, joka olen näin vanhoilla päivilläni oppinut, että ollakseni myös turvallinen kumppani minun täytyy tiedostaa ja ilmaista rajojani. Vaikutan ensinäkemältä ujolta ja varautuneelta, heittäytyvän ja leikkisän puolen esille tulemisessa auttaa domin aloite.

Minulla on aikaa myös saunoa, samoilla, soudella, käydä festareilla, konserteissa sun muissa kinkereissä kivan kaverin/kavereiden kanssa. Tällaisiin aktiviteetteihin lähtisin mieluusti isommallakin porukalla. Köysittelyn (molemmin päin) ja em. tms harrastelujen tiimoilta viestiä saa laittaa olit sitten minkä ikäinen tai mitä sukupuolta vain. Ja tietysti muutenkin, jos on jotain asiaa :)

== Results from bdsmtest.org ==

100% Submissive

100% Rope bunny

95% Masochist

93% Primal (Prey)

89% Non-monogamist

81% Degradee

81% Slave

57% Pet

56% Experimentalist

49% Exhibitionist

48% Brat

36% Rigger

22% Vanilla

19% Switch

13% Voyeur

12% Primal (Hunter)

3% Dominant


--

- Motto -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mietit?

Introspektio 2023

Kipinä piti meille taas itsereflektiotuokion femsub-miitin pikkujouluissa. Ensin piti miettiä, mitä haluaa juhlistaa, mistä on ylpeä, mikä ...